- Reactions Received
- 41,701
- Cards
- View Profile
- KS Coins
- 514
- Pronouns
- He/They
- Ship
- Wreck
Samas, see ridade puudus ei ole NCT süsteemi tõttu. See saab juhtuda (Ja juhtubki, Sehun on täiesti elus näide sellest) kõikides gruppides!Ma mäletan, et alguses oli üldse mingi NCT Japan, Lõuna-Ameerika, isegi Euroopa.. õnneks nad pole nii kaugele läinud, aga nad ei suuda isegi hakkama saada nende liikmetega, kes neil olid enne seda, kui nad lisasid uusi juurde. Sest Yuta on ainus Jaapanlane, aga nende Jaapani lauludes pole tal ikka eriti sõnu, mis selle mõte siis on. Mul on kahju temast. Ma tean, et see ei pea 100% aus olema, aga Yuta, WinWin, Johnny, Taeil ja paljud teised kannatavad sellepärast ja nad ei saa oma annet välja näidata. Oleks siis, et kui on erinevad comebackid, siis nad muudaks seda, kes saab rohkem laulda, aga see on koguaeg sama. :(
Ja need igast Jaapani jne grupid on tulemas. Väidetavalt need olid juba ammu plaanitud eesotsas Hiina omaga jube 2017 või nii, kuid siis tuli THAAD Peale ja asjad läksid sassi. Just paar päeva tagasi nähti 10-t SM-i traineed ja täitsa mitu nendest nägis välja nagu nad sobiksid Dreame'i.
Jaapan on tõenäoliselt järgmine, ja siis pidi Kagu-Aasia grupp ka tulema millalgi. Ma arvan et asjad on kõik väga hästi siis kui kõikidel liikmetel on oma kindel grupp. Siis need grupid saavad promoda ja laule välja lasta nagu ükskõik milline teine.