- Reactions Received
- 41,058
- Cards
- View Profile
- KS Coins
- 239,056
- Fandom
- Mingyutized
- Pronouns
- She/Her
- Ship
I honestly don’t know. Nobody answers me when I (rarely) tag the fandom.Are there even stays left on here??
I'm so sorry dear. I'll try to be more active.I honestly don’t know. Nobody answers me when I (rarely) tag the fandom.![]()
No worries, you always do your best.I'm so sorry dear. I'll try to be more active.
But it's really sad, the fandom is so big and i barely see ppl talking about them at all on here. Fucking sucks, and if there are then why the fuck aren't they at least interacting, like... Hey let us know we aren't alone??? Idk, just frustrated tbh
Én aktív? Ha én számitok aktívnak akkor komoly problémák vannak ...No worries, you always do your best.
I’m actually convinced that at this point, it’s only you and me who are active fans on this forum. Or yeah, maybe others hide so well. Nem tudom, de mindenki eltűnt rajtunk kívül.
![]()
Pedig de, nézz csak körül mennyi Stay tolong itt rajtunk kívül.😂Én aktív? Ha én számitok aktívnak akkor komoly problémák vannak ...
Pedig nagyon élveztem a közösséget
Jaaa...igazad vanPedig de, nézz csak körül mennyi Stay tolong itt rajtunk kívül.😂
Nem tudom, mi történt, de szerintem érezhetően kevesebb fiú csapat rajongó van itt most, mint korábban volt. BTS, TXT, Stray Kids, The Boyz fanok szinte eltűntek, de szerintem NCT fanok se maradtak sokan.
Áh, dehogy. Idén sokat költöttem és amúgy se voltam még egy kpop koncerten sem, úgy tűnik, nem is most fogom elkezdeni.Jaaa...igazad van
Amúgy mész koncertre? Én sajnos nem is próbáltam jegyért, kicsit messze van nekem és nem esik bele az évi vakáció időmbe
megertem, en sem voltam meg sohaÁh, dehogy. Idén sokat költöttem és amúgy se voltam még egy kpop koncerten sem, úgy tűnik, nem is most fogom elkezdeni.
Majd egyszer eljön a mi időnk is. ;)megertem, en sem voltam meg soha
Remélem jönnek BudapestreMajd egyszer eljön a mi időnk is. ;)
Budapest azért elég fontos város imo, és messze is van ... A jelenlegi helyzetektől, szóval miért ne? Tudom Romániába sose fognak jönniJó lenne.